Labradoren – en perfekt familjehund

Labradoren är den perfekta familjehunden och även en bra förstagångshund. Vissa kan bli lite skrämda av storleken hos labradorer, men kan man hantera den så har man verkligen inga problem med den här rasen.

Lätta att lära

Labrador är en retriever, vilket innebär att den älskar att få uppgifter och lära sig nya saker. Det innebär att den är ganska energikrävande och den behöver både promenader och lek i många timmar varje dag. Samtidigt är den väldigt lätt att lära och tycker att det är roligt både att upprepa gamla trick och öva på nya.

Alltid glad utomhus

Du kanske har hört att labradorer älskar vatten? Det stämmer helt och hållet! De gillar att bada såväl sommar och vinter. Överhuvudtaget älskar de att vara utomhus. Med en labbe i hushållet är det en god idé att investera i slitstarka och bekväma outdoor kläder, för att kunna hänga med på alla äventyr.

En riktig kelgris

Labradorer älskar i regel alla människor, inklusive barn. Därför är de perfekta att ha i en stor familj där det finns många personer som kan ge dem obegränsat med kärlek. Den här hundrasen har inga problem med andra hundar eller att leka i stora flockar. Tvärtom tycker de att det är otroligt roligt att lära känna nya kompisar, oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.

Labradoren – en perfekt familjehund
Gå till toppen
zakra